Having trouble reading this email? View it in your browser.

 


Een jaar vol inspiratie en innovatie!

De tijd vliegt, het nieuwe jaar is alweer een maand op weg!
2016, het belooft een fris, nieuw jaar vol kansen, uitdagingen en ontwikkelingen te worden! Wij kijken vol verwachting en vertrouwen uit naar alles wat er komen gaat en hopen u vaak te treffen.In deze eerste nieuwsbrief van 2016 praten we u graag bij over de meest relevante ontwikkelingen van de afgelopen tijd.

U bent welkom op onze nieuwe locatie!

Op onze nieuwe locatie Innovatiekracht in Spijkenisse is de laatste bouwfase aangebroken; de afbouw en afwerking. Er wordt druk gestuct en geverfd om eind maart de eerste gasten hartelijk te ontvangen op deze bijzondere, groene evenementenlocatie. 

Zoals u van ons bent gewend, is ook Innovatiekracht gelegen op een unieke, goed bereikbare locatie. Innovatiekracht ligt op een groene landtong in de rook van de Rotterdamse haven, omgeven door veel groen en het Hartelkanaal. Innovatiekracht is met haar prachtige tuinen een inspirerende locatie voor al uw zakelijke evenementen tot 375 personen. Een bezoek aan Innovatiekracht staat garant voor een buitengewone beleving en een flinke dosis inspiratie om te innoveren.

Meer informatie over de faciliteiten of geinteresseerd in een rondleiding? Hans is u graag van dienst. U kunt ook zelf een online offerte opvragen via onze boekingsmodule.

BioDome, voor bijeenkomsten op locatie

Voor een evenement, popup store of informatiecentrum op een bijzondere locatie kan de BioDome worden ingezet. Een moderne, mobiele locatie geschikt voor vele toepassingen. De BioDome is een stormvaste locatie waarmee overal een representatieve plek kan worden gecreëerd. Op een festival, stadsplein, in het bos en op het strand, de BioDome staat garant voor een unieke bijeenkomst.

De mobiele locatie heeft een capaciteit van 50 tot 150 personen. Innovatieve energietechnieken verzorgen het beeld en geluid, de verlichting, klimaatbeheersing en mobiele keuken. Voor een dag, een week of voor zo lang het wenselijk is. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hans vertelt u er graag meer over!

Verbeterde faciliteiten 

Ook in Veerkracht doen wij er alles aan om van uw bezoek een bijzondere en inspirerende ervaring te maken. Naast een indrukwekkend groot presentatiescherm en tal van audio en videomogelijkheden, zijn onze faciliteiten zijn uitgebreid.

  • Supersnel internet. Een straalverbinding zorgt ervoor dat u met de gehele groep, desgewenst tegelijk, ongestoord gebruik kunt maken van een supersnelle verbnding 
  • Spectaculair lichtplafond voor het uitlichten van de zaal, het podium en uw (product)presentatie. Altijd de juiste sfeer en  een optimale presentatie!
  • Vitaliserende catering. Aan mooi gedekte tafels of in buffetvorm. Gebaseerd op wat het seizoen en de omgeving ons biedt en met het doel het energielevel de gehele bijeenkomst op peil te houden

U kunt deze en alle andere faciliteiten en locaties vinden in onze online offertetool.

Volgt u ons al?

Buiten deze nieuwsbrief om, houden wij u graag op de
hoogte van onze activiteiten. U kunt ons volgen via Linked In, Facebook (Het Glazen HuisVeerkracht en Innovatiekracht) en Twitter.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,
Sam Verwaijen

Over ons

Het Glazen Huis, Veerkracht, Innovatiekracht en de BioDome; buitengewone locaties voor zakelijke evenementen.

Locaties

Oudhuizerstraat 31 
7382 BS Klarenbeek

Plaatweg 15,
3202 LB Spijkenisse

Voor informatie en reserveringen

Hans Visser, sales en reserveringsmanager

055 301 1082 
hans@glazenhuis.nl

Maandag tot en met vrijdag
08:30-17:00 uur

 

 

Het Glazen Huis | Oudhuizerstraat 31, 7382 BS Klarenbeek  | 055-301 1082 | www.glazenhuis.nl