Having trouble reading this email? View it in your browser.

 

Het einde van het jaar nadert, een tijd van afronding, evaluatie en voorbereiding op de uitdagingen die het nieuwe jaar ons brengt. Een soms stresvolle, maar zeker ook een sfeervolle tijd waarin persoonlijk contact het verschil maakt. Daarom heten wij u van harte welkom; onze deur staat open, de kachel staat aan en de koffie klaar! Samen maken we er wat moois van!  

Heerlijk eten, altijd een smakelijk cadeau

Bent u nog op zoek naar een écht originele jaarafsluiting voor uw personeel of relaties? Wat dacht u van een smakelijk samenzijn op een bijzondere, inspirerende locatie? Wij hebben een aantal originele arrangementen samengesteld en zowel in Klarenbeek als in onze BioDome (op een door u uitgekozen locatie) is in de maanden december en januari nog ruimte beschikbaar.

Een sfeervol en smakelijk samenzijn gegarandeerd, of het nu gaat om een personeelsfeest, relatie event, kerstdiner of nieuwsjaarsborrel. Voor inspiratie en informatie zijn wij te bereiken op 055-3011 082. 

Begin het jaar met inspiratie en innovatie

Voor een inspirerend begin van het nieuwe jaar helpen wij graag bij het organiseren van de nieuwjaarsbijeenkomst. Denk bijvoorbeeld eens aan een originele nieuwjaarstoespraak of actieve workshop op het gebied van ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie. 

Want naast onze bijzondere locaties en zinnenprikkelende en vitaliserende catering, delen we ook graag ons inspirerende verhaal. Origineel, humoristisch en onorthodox. Juist door buiten de gebaande paden te treden en lef en ondernemerschap te tonen wordt innovatie geactiveerd. Samen ontdekken we dan dat in ieder probleem een buitengewone oplossing schuilt! Informeer naar de mogelijkheden via 055-3011 082.

Actieve start van het nieuwe jaar 

Is uw afdeling ook toe aan een actieve teamdag op het strand vol spanning en hilariteit met enthousiast briesende paarden met als afsluiting een heerlijke kom soep of smakelijk eenpersoonsstamppotje? Span of Control is een spannende teambuildingsactiviteit in de buitenlucht waarbij je met 3 tot 400 personen letterlijk en figuurlijk de gebaande paden verlaat, de natuur intrekt en bijzondere ervaringen opdoet. 

Span of Control geeft een goed beeld van persoonlijk leiderschap en het vermogen om samen te werken. Door intens met elkaar mee te leven en samen te werken ontstaat als vanzelf een bijzondere groepssfeer en onderlinge band. Kijk voor een sfeerimpressie en meer informatie op onze website.

Volgt u ons al?

Buiten deze nieuwsbrief om, houden wij u graag op de
hoogte van onze activiteiten. U kunt ons volgen via Facebook 
(Het Glazen Huis en Veerkracht) en Twitter @SamVerwaijen.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,
Sam Verwaijen

Over ons

Het Glazen Huis, Veerkracht, Innovatiekracht en de BioDome; buitengewone locaties voor zakelijke evenementen.

Locatie

Oudhuizerstraat 31 
7382 BS Klarenbeek
055 301 1082  

Voor informatie en reserveringen

Hans Visser, sales en reserveringsmanager

Maandag tot en met vrijdag
08:30-17:00 uur

 

 

Het Glazen Huis | Oudhuizerstraat 31, 7382 BS Klarenbeek  | 055-301 1082 | www.glazenhuis.nl